Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Gouden randje met diamantjes op Keukenhof

Gouden randje met diamantjes op Keukenhof

Onderstaande tekst hebben we binnengekregen van naasten van de wensvrager!
“We hebben een fantastische dag gehad! Om kwart over 10 waren ze van de wensambulance bij ons, de familie was er al. De reis ging naar Lisse naar de Keukenhof, daar aangekomen konden we doorrijden naar poort 4. Hier werden we opgevangen door een manager die ons naar de ingang begeleidde en uitleg gaf over hulp als we die nodig hadden.
Super hoe dit allemaal geregeld was door de Keukenhof!
Op het park wisten we niet waar we eerst naar toe moesten, zo mooi was het! De wensvrager lag te genieten! We hebben veel mooie, ontroerende en emotionele herinneringen gemaakt.
We zijn dankbaar dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben. Het was voor iedereen een bijzondere dag. Een dag om de ALS en de kanker even te vergeten en gewoon genieten van al het moois.
Een dag met een gouden randje en op iedere hoek een diamantje. Zo hebben we het met elkaar beleefd”.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button