085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Graag nog een keer naar het circus

Graag nog een keer naar het circus

Onderstaande ontvingen we van de zus van de wensvrager en willen we graag met jullie delen.
“Mijn zus is verlamd vanaf de buik naar beneden en heeft door spasme een half been verloren. Nu kan ze normaal in haar elektrische rolstoel voortbewegen, maar doordat ze niks voelt is er een grote wond ontstaan bij haar heup waardoor ze verplicht aan haar bed gekluisterd is. Ze ligt nu al zo 5 maanden in haar bed op haar zij. Ze woont in een eigen appartement in een zorginstelling waar ze verzorgd wordt. Haar immobiliteit geeft haar soms het gevoel gevangen te zitten in haar eigen huisje. Daarom hadden mijn broer en ik bedacht om haar een leuke dag te bezorgen, zodat ze weer even kon opladen.
Ik heb de stichting Veluwse wensambulance ingeschakeld. Super lieve mensen en alles was heel snel geregeld.
Het was even spannend voordat de wensambulance arriveerde, maar toen ze er waren kon het feest beginnen. Zulke lieve mensen, we kregen een chauffeur, verpleegkundige en fotograaf 🥰. Mijn zus is zo lief behandeld door deze 3 kanjers.
We kwamen aan in het Wintercircus Royal en werden daar geweldig ontvangen. De mensen van het circus deden ook al zo lief. We mochten overal doorheen en werden vooraan gezet. De show was super mooi en na afloop kregen ook nog een meet en greet!
Op de terug weg leek het ons fantastisch om even naar het hoge water kijken. De ambulance werd zo neergezet dat mijn zus een geweldig uitzicht had. Als afsluiting zijn we nog naar een zwager en schoonzus gereden die mijn zus ook lang niet meer hadden gezien. We hebben zo een super dag gehad met zulke lieve mensen, een dikke pluim voor de Veluwe Wens Ambulance.”
Call Now Button