085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Heerlijk de kat knuffelen

Heerlijk de kat knuffelen

Onderstaand bericht ontvingen wij van de vrijwilligster die mee was op wensrit en willen wij graag met jullie delen:
“14 Juli 2023 vertrokken we om 09.00 vertrokken wij uit Opheusden om onze wens vrager op het halen in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem.
Aangekomen bij mevrouw en haar dochter werd duidelijk wat het doel was voor vandaag. Eerst een bezoek aan huis om nog met de kat te knuffelen. Aangekomen bij huis is het met millimeterwerk gelukt de brancard in huis te rijden, zodat mevrouw met haar kat en dochter wat tijd hadden om elkaar te zien.
Vervolgens ging de rit naar Utrecht centrum, via de P+R in Maarsbergen, waar de broer van mevrouw instapte en verder deze dag met ons mee ging. We reden naar bij de Dom in Utrecht in het hartje van de stad. Daar hebben we een kleine rondwandeling kunnen maken door de mooie oude stad.
Later stonden we op een brug naast een ijscokar. De eigenaar bood ons spontaan en ijsje aan en kwam hij met een Nijntje knuffel aan om onze Buddy Beer gezelschap te houden. #LieveActie.
Op de terugweg zijn we nog door de straat van haar oude huis in Utrecht gereden en zijn we via Maarsbergen weer naar het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem gereden.
Het was weer een bijzondere ervaring om dit te mogen vastleggen als fotograaf. Ook de chauffeur en verpleegkundige werden hartelijk bedankt voor deze mooie ervaring.”
Call Now Button