085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Heerlijk racen op circuit Zandvoort

Heerlijk racen op circuit Zandvoort

Onderstaand stukje ontvingen wij van de dochter van onze wensvrager en willen we graag met jullie delen. 💛
Lieve vrienden hadden met de Veluwse Wensambulance contact opgenomen.
In de ochtend hadden wij onze pap verteld wat er deze dag ging gebeuren. Zijn reactie: machtig mooi Wij vroegen welk shirt hij deze dag aan wilde en daar was geen twijfel over mogelijk. Max natuurlijk!
En daar kwam aan einde van de ochtend de Veluwse Wensambulance aan. Wat een lieve mensen. Familie, vrienden en buren kwamen kijken.
Daar gingen we onderweg naar het circuit in Zandvoort / Bleekemolens Race Planet. Ontzettend fijn dat pap kon liggen in de ambulance om zo onderweg nog te kunnen rusten.
Iets over 1uur kwamen we aan in Zandvoort, kregen we uitleg wat er ging gebeuren en stelde de coureur zich voor. Pap mocht over het circuit naast een professionele coureur zitten om de G-krachten te kunnen voelen van een raceauto.
Met alle hulp kon pap plaatsnemen in de auto en daar ging hij… over het circuit. Wat een snelheid!
Wauw wat vond hij dat prachtig..
Nog even bijkomen met een drankje, samen met vrienden die ook naar het circuit waren gekomen om te kijken. Daarna weer onderweg naar huis.
Wat een waardevolle dag en bijzonder dat deze dag met een reportage is vastgelegd. Ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van pap zijn wens en deze onvergetelijke dag!!
Call Now Button