Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Herinneringen maken met gezin

Herinneringen maken met gezin

Onderstaand bericht kregen wij van de wensvrager en willen wij graag met jullie delen:
“Dinsdag 11 oktober werd ik ‘s ochtends door de Veluwse Wens Ambulance opgehaald in het Sint Antonius ziekenhuis te Nieuwegein om samen met mijn gezin een dag op pad te gaan.
Ik lig nu inmiddels 17 weken in het ziekenhuis. De vrijwilligers (chauffeur en verpleegkundige) kwamen ons op halen, wat een fantastische mensen zijn dat. Nadat ze mij met alle liefde en precisie hadden geïnstalleerd op de brancard kon het avontuur beginnen. We mochten met het hele gezin in de ambulance, ik, mijn vrouw, zoon (12) en dochter (10).
We zijn naar Burgers Zoo gegaan en hadden prachtig weer. Wij hebben sinds een lange tijd en veel narigheid, weer enorm van elkaar kunnen genieten. Dit was een onvergetelijke dag voor ons allen! Niks was teveel voor deze mensen, wat geweldig dat we dit mochten ervaren! We willen jullie enorm bedanken!!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button