Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Herinneringen ophalen bij brunch en campingbezoek

Herinneringen ophalen bij brunch en campingbezoek

Onderstaand bericht kregen wij van familie van de wensvrager!
“Een dag met een gouden randje..
Eind van de ochtend kwamen de vrijwilligers onze vader/opa met de wensambulance ophalen, om hem, en daarmee ook ons, een dag te laten beleven om nooit meer te vergeten.
Allereerst hebben we, met dank aan de @cantharel, genoten van een heerlijke brunch.
Een wens van opa, nadat hij de kleinkinderen van de zomer had beloofd ze te trakteren op een etentje.
Daarna zijn we op zijn verzoek doorgereden naar camping De Zanding in Otterlo waar hij veel jeugdherinneringen heeft. Na een heerlijke wandeling over de camping werden we gastvrij ontvangen bij Sophia’s Italian waar we foto’s hebben gekeken, herinneringen hebben opgehaald en we getrakteerd werden op een drankje. Als afsluiting van deze heerlijke dag hebben we nog een wensballon opgelaten.
Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers voor de medische zorg, het rijden en vervoeren van papa en de fotograaf voor de mooie foto’s waarmee hij alle herinneringen heeft vastgelegd.
Allemaal toppers van de Stichting Veluwse Wens Ambulance! Zonder hun hadden we deze mooie dag niet kunnen beleven.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button