Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Herinneringen ophalen op Ameland

Herinneringen ophalen op Ameland

Wederom een wens in vervulling kunnen laten gaan. Namens de familie ingestuurd:
“Wat een bijzondere dag mochten wij deze maand beleven. Op de verjaardag van mama samen met dochter Martje en papa met de Veluwse Wens Ambulance naar Ameland, ons eiland met zoveel herinneringen. De overtocht, lunchen bij Sjoerd Ameland, met de elektrische strandrolstoel naar zee, zeewater op onze snoeten ❤️ en natuurlijk een bezoek aan de begraafplaats. Daarna een tourtje over het eiland met een prachtige afsluiting met een Nobeltje bij Nobel Ameland. En dat alles met de lieve begeleiding en chauffeur van de Veluwse Wensambulance.
Een dag om voor altijd te koesteren❤️🙏❤️
Heel veel dank voor deze bijzondere dag!”
De foto’s spreken boekdelen, wat ontzettend mooi!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button