Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Herinneringen ophalen op Terschelling

Herinneringen ophalen op Terschelling

“Op maandag 3 oktober staat de Veluwse Wens Ambulance al vroeg klaar voor onze ernstig zieke zus, vriendin en tante. Haar wens om nog eenmaal naar het eiland Terschelling te gaan, wordt die dag op grandioze wijze waargemaakt. In Harlingen worden we hartelijk ontvangen door de mensen van Rederij Doeksen. De chauffeur parkeert de ambulance op het autodek van ‘De Friesland’ en tante rijden we op de brancard de boot op naar een mooie plek voor het raam. Over een spiegelgladde Waddenzee varen we naar het zonnige Terschelling. De lieve mensen van de wensambulance houden alles piekfijn in de gaten en blijken een gezellige aanvulling op ons tienkoppige gezelschap.
De eerste stop op het eiland is bij Paviljoen de Walvis voor de lunch. Het geweldige team van de Walvis zorgt voor genoeg ruimte en privacy in de serre en we genieten van de lunch en het fantastische uitzicht op ‘Het Groene Strand’. Na de lunch rijden we naar de allerlaatste boerderij aan de oostkant. De familie komt daar al sinds 1950! Onze tante was een meisje van 8 jaar toen ze daar met haar ouders en zussen voor het eerst kampeerden. Sindsdien komen er generaties lang familieleden op die plek. Op het erf worden talloze verhalen en mooie herinneringen opgehaald uit de afgelopen 72 jaar.
Een grote wens van onze tante was om nog eenmaal op het prachtige strand van Oosterend te zijn. Om dit mogelijk te maken had de Veluwse Wensambulance contact gelegd met de reddingsbrigade op Terschelling. Met een speciale Four Wheel Drive ambulance rijden we de duinen over en staan we op het strand. Bijna windstil en een prachtig moment om uitgebreid te genieten en afscheid te nemen van strand en zee. Om het avontuur compleet te maken komt de eilander ambulance vast te zitten in het zand. Gelukkig is er een behulpzame shovel die ons lostrekt, zodat we op tijd bij de boot aankomen voor de terugreis.
Om 19.30 uur komen we aan in Harlingen en rijden we moe maar voldaan naar huis. Wat fantastisch dat dit allemaal mogelijk was. Wat een geweldige mensen hebben jullie! Namens ons allemaal heel hartelijk dank voor de geweldig goede zorgen en voor de enorme positieve inzet op deze lange maar onvergetelijke dag!”
     


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button