085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Herinneringen ophalen op Terschelling

Herinneringen ophalen op Terschelling

De fotograaf die mee was met de wensrit stuurde ons onderstaande tekst en foto’s toe!
“Op 31 augustus ging mijn fotografie wekker al heel vroeg, 05.45. Op naar Elburg waar vandaan wij vertrokken naar Harderwijk samen met de verpleegkundige en de chauffeur.
Aangekomen bij de wensvrager, was de sfeer direct al heel leuk. We gingen op weg naar Terschelling. De wens was om nog een keer naar het vernieuwde “Hotel de Walvisvaarder” te gaan, waar zij jarenlang daarvoor een vakantie doorbrachten op Terschelling.
Op de veerboot de Willem Barentsz waren ook al twee hele goede vrienden aanwezig. Op de boot mochten wij gebruik maken van de ziekenkamer. De wensvrager had mooi uitzicht naar buiten en plaats voor ons allemaal.
Aangekomen bij hotel De Walvisvaarder wachtte nog een extra verrassing. De zoon en schoondochter waren in het geheim al naar Terschelling gekomen om deze dag verder mee te maken.
De ontvangst in het hotel was bijzonder vriendelijk en gastvrij. Er werd ontspannen gebabbeld met de eigenaar en later kwam ook de eerste eigenaar nog een kopje koffie drinken met de wensvrager. Er werden mooie herinneringen gedeeld. Na een heerlijke lunch en een rondleiding door het prachtig verbouwde hotel, werd het tijd om de dag verder in te vullen. Nog een leuke rondrit over het eiland bracht ons bij het “groene strand”. Daar kon de wensambulance nog dicht bij het strand komen en kon iedereen nog genieten van de late middagzon. Hier hebben we nog mooie foto’s kunnen maken.
Tegen 17.00 uur moesten wij ons weer melden bij de veerboot voor de terugreis. Nog een fijne maaltijd aan boord voordat we terug gingen naar Harderwijk.
Tegen 21.30 uur hebben we de wensvrager thuis gebracht. Moe maar heel voldaan hebben wij afscheid van ze genomen.”
Met dank aan Rederij Doeksen voor de overtocht!
Call Now Button