Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Het kinderfeestje van dochter bijwonen

Het kinderfeestje van dochter bijwonen

Onderstaand bericht ontvingen wij van de zus van onze wensvrager en willen wij graag met jullie delen:
“Woensdag 10 maart zijn we, met mijn zus Fokelien en de Veluwse Wens Ambulance naar Djambo in Zwolle geweest. Daar werd het kinderfeestje gehouden van haar dochter Esther, die 9 jaar is geworden. We hebben de aanvraag ingediend omdat Fokelien anders niet bij de verjaardag van Esther aanwezig kon zijn.
Vooraf werden we goed geïnformeerd en op de dag zelf hadden we fijn contact met de verpleegkundige, de chauffeur en de fotograaf die meegingen. De wensambulance was versierd met vlaggetjes, super leuk natuurlijk zoveel verjaardag pret. Vooral de fotograaf is voor ons als familie heel waardevol geweest omdat er prachtige herinneringen op de gevoelige plaat zijn vast gelegd.
De kinderen hebben genoten van het spring en speel gebeuren en wij konden als volwassenen genieten van elkaars gezelschap en bijpraten.
Halverwege de middag vroeg de chauffeur aan Fokelien, zou je als het straks afgelopen is nog iets willen? Fokelien dacht diep na en wist zo 1, 2, 3 niets te verzinnen. Toen zei ik tegen haar, zou je niet graag even naar huis willen naar Bo? Bo is haar kat die ze sinds dat ze in het ziekenhuis en daarna het revalidatiecentrum zit (destijds ruim 6 weken) niet meer heeft gezien. Haar ogen werden groot en ook vochtig en ze zei oh ja naar Bo! Ik mis hem zo. Maar kan dat wel dan vroeg ze? De chauffeur zei, natuurlijk kan dat! Zo gezegd zo gedaan en de hele familie ging naar Wezep naar het huis van Fokelien. Fokelien stond met de brancard in de kamer van haar huis en Esther haar dochter tilde Bo op de brancard bij Fokelien. Een prachtig, emotioneel weerzien waar we zeker een paar traantjes bij gelaten hebben. Daarna werd konijn Teddy uit z’n hokje gehaald, ook bij Fokelien knuffels geven. Toen we weer buiten kwamen stond een buurvrouw met haar hondje buiten te wachten. Het hondje liet Fokelien regelmatig uit en ook t hondje bovenop de brancard bij Fokelien. Een geweldig dieren weerzien voor Fokelien. Toen hebben we Fokelien weer teruggebracht naar het revalidatiecentrum in Zwolle. We hebben afscheid genomen van de chauffeur, de verpleegkundige en de fotograaf. Bijzonder vond Fokelien het dat zij bedankt werd! We hebben elkaar bedankt voor de ontzettende waardevolle dag die we met elkaar hadden. Nogmaals enorm bedankt voor alles, jullie doen geweldig en prachtig werk!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button