Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Huis dochter bewonderen

Huis dochter bewonderen

Gisteren mochten wij weer een mooie wens in vervulling laten gaan! Onderstaande tekst ontvingen wij van de dochter van onze wensvrager en willen we graag met jullie delen:
“Op vrijdag 13 oktober 2023 kwam de Veluwse Wens Ambulance mijn moeder ophalen om haar laatste wens in vervulling te laten gaan. Ze wilde nog heel graag het nieuwe verbouwde huis van haar jongste dochter die in Ammerzoden woont zien. Wat was het een comfortabele reis en wat zijn de mensen van de wensambulance sociaal en zorgzaam. We voelden ons echt op ons gemak. Mede door de wensambulance heeft ze een geweldige dag gehad. Bedankt, onze waardering is groot.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button