085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Huurcontract met tien jaar verlengd

Huurcontract met tien jaar verlengd

De Veluwse Wens Ambulance en Roger Investments B.V. hebben een overeenkomst ondertekend waarmee de huurverlenging van het bedrijfspand aan de Moerasstraat in Elburg een feit is. Met het nieuwe contract kan de Veluwse Wens Ambulance tegen aantrekkelijke condities de komende tien jaar haar activiteiten vanuit haar thuishaven in Elburg voortzetten. “Een belangrijk stuk zekerheid voor onze stichting”, meent voorzitter Paul Landwaart van de Veluwse Wens Ambulance.
Paul Landwaart en penningmeester Johan Hut ontvingen Mark en Jaap Mateboer van Roger Investments B.V. voor de ondertekening in het functionele bedrijfspand van de Veluwse Wens Ambulance. Het gebouw biedt plaats aan twee ambulances en beschikt over een trainingsruimte, een kantoorruimte en een gezellige koffietafel voor de vrijwilligers van de stichting.
Zekerheid is belangrijk
“Het is mooi dat we nu voor onze huisvesting in Elburg tien jaar zekerheid hebben”, beaamt ook voorzitter Paul Landwaart. “Met deze zekerheid kunnen we ons volledig concentreren op het dagelijks uitvoeren van de wensritten met ernstig zieke mensen en op de financiering daarvan.”
Fotobijschrift
V.l.n.r.: Paul Landwaart, Mark Mateboer, Jaap Mateboer en Johan Hut
Call Now Button