085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

In goede handen

Gouden handen

Wij trainen onze vrijwilligers continu,
met onze eigen trainers uit het vak

Tijdens de uitvoering van de wens is de wensaanvrager in goede handen van gekwalificeerde en gemotiveerde vrijwilligers. De Veluwse Wens Ambulance vindt de kwaliteit en de veiligheid rondom de wensvrager erg belangrijk, daarom hechten we grote waarde aan opleidingen en trainingen van onze vrijwilligers. Van al onze vrijwilligers hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag ontvangen, welke we om de twee jaar opnieuw aanvragen.

 

Begeleider

De begeleider die achter in de ambulance meegaat is minimaal Verzorgende IG of Verpleegkundige, dus altijd medisch opgeleid.

 

Chauffeur

Onze chauffeurs hebben voldoende rijervaring en zijn minimaal in het bezit van een EHBO- en reanimatiediploma. De chauffeurs ontvangen ook een specifieke rijtraining op de ambulance.

 

Fotograaf

Indien gewenst (en beschikbaar) kan één van onze huisfotografen aanwezig zijn bij de uitvoer van de wens. Deze vrijwilligers kunnen op de achtergrond de onvergetelijk dag voor u en uw dierbaren vastleggen. De gemaakte foto’s worden kosteloos aan u ter beschikking gesteld. De foto’s zullen uitsluitend in overleg met en na toestemming van de familie door de Veluwse Wens Ambulance worden gebruikt in nieuwsberichten.

 

Trainingen

Al onze vrijwilligers worden regelmatig getraind zodat zij altijd up-to-date kennis hebben met betrekking tot het door ons gebruikte materiaal. De trainingen staan voor alle vrijwilligers jaarlijks op het programma. Dit betreft alle trainingen die nodig zijn voor het veilig en comfortabel uitvoeren van de wensritten.

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen
Call Now Button