085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Ja-woord kleindochter bijwonen

Ja-woord kleindochter bijwonen

Onderstaand bericht ontvingen we van de dochter van onze wensvraagster en willen we graag met jullie delen!
“30 juni was de trouwdag van mijn dochter en haar man en daar wilde mijn moeder natuurlijk heel graag bij aanwezig zijn.
Omdat ze o.a. een ernstige hartkwaal heeft en daardoor bijna geen enkele energie meer heeft, of inspanning kan verrichten, heb ik contact gezocht met stichting Veluwse Wens Ambulance om dit voor mijn moeder mogelijk te maken. Gelukkig kon deze wens vervuld worden en is mijn moeder thuis opgehaald om vanuit Geldermalsen naar Wijk bij Duurstede te gaan om daar de inzegening van het huwelijk, in de kerk bij te wonen.Ook Ina, haar steun en toeverlaat is in de ambulance meegereden.
Mama was vol lof over de ondersteuning van de vrijwilligers, ze hebben heel goed voor mama gezorgd en waren ontzettend lief. Niets was te veel. Mama is in de rolstoel de kerk ingegaan en ondanks haar enorme vermoeidheid en pijn, heeft ze een enorme wilskracht en is ze daarna met de ambulance naar het kasteel gebracht om daar iets met zijn allen te drinken.
Dit was alleen mogelijk doordat ze op de brancard kon liggen en zo naar de binnenplaats van het kasteel gereden kon worden want inmiddels nam haar energie steeds verder af en ze is dus maar even gebleven.
Maar mijn moeder heeft dankzij de wensambulance en de vrijwilligers wel een heel mooi gedeelte van de trouwdag van haar kleindochter kunnen meebeleven.
Wij kijken terug op een prachtige, emotionele, onvergetelijke en sprookjesachtig dag en zijn zo blij dat oma daarbij aanwezig was
Mijn moeder was ook ontzettend dankbaar en gelukkig dat ze er deze dag bij kon zijn. Geweldig initiatief de wensambulance, want zonder jullie had mama dit niet kunnen meemaken.
Dank jullie wel”
Call Now Button