Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

‘Je moet Toer de Dellen ervaren’

‘Je moet Toer de Dellen ervaren’

Stap op je (elektrische) fiets, trek je hardloopschoenen of haal je skeelers uit de schuur. Want de Toer de Dellen gaat bijna weer van start! Dit jaar gaat de opbrengst naar de Veluwse Wens Ambulance. Bettie Vaessen is vaste deelnemer. “Ik kan niet uitleggen hoe het is om mee te doen, je moet het ervaren.”

Op zaterdag 17 juni gaan de honderden deelnemers van start. De 30 kilometer lange route loopt dwars door de Veluwe en is geliefd bij fietsers en wandelaars. Glooiende landschappen, bloeiende heide en dichte bebossing wisselen elkaar voortdurend af. Het leuke aan deze route is dat het wandelend, fietsend, hardlopend of zelfs skeelerend kan worden afgelegd. Bettie: “De meeste mensen wandelen of fietsen, maar er zijn ook mensen die er een creatieve draai aan geven. Zo deed er eens een meisje mee op een eenwieler, een jongen op een skelter en een groep dames op een babbelfiets.”

Volgens Bettie is het reuze gezellig om mee te doen. “Iedereen zet zich in voor hetzelfde doel, dit zorgt voor een grote saamhorigheid en een geweldige sfeer.” Dat de opbrengst naar de Veluwse Wens Ambulance gaat, vindt Bettie mooi. “De vervulling van een laatste wens is kostbaar. Het gaat om de afronding van iemands leven. Na afloop kun je samen terugkijken op een bijzonder moment.”

Bettie is er klaar voor. Net als talloze anderen, de teller staat inmiddels op 150 deelnemers – jong en oud. Op naar de 500 deelnemers! Doe je mee? Sponsoren of doneren kan natuurlijk ook.

Kijk voor meer informatie op www.toerdedellen.nl

 


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button