Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Jessie vindt de Veluwse Wens Ambulance een heel goed doel

Jessie vindt de Veluwse Wens Ambulance een heel goed doel

Jessie gaf op Obs de Kosmos in Apeldoorn een mooie spreekbeurt. Ze kreeg hier voor een welverdiende 7.7!
Zie hier haar verslagje:
‘Ik ben jessie 10 jaar en ik heb mijn spreekbeurt gehouden over de veluwse wensambulance. Ik heb dit gekozen omdat ik zelf met me oma mee ben geweest en ik vind het een heel goed doel is. Het was heel leuk op de dag van me spreekbeurt. Ik mocht zelf ook op de brancard liggen en werd de ambulance ingereden. De klas mocht ook nog even binnenkijken in de ambulance. De klas vond het een heel interessant onderwerp en ze vonden het superleuk om alles te bekijken. Een paar kinderen zijn nog op de foto geweest voor op de website. Ik vond het ook echt superleuk, het was een leuke dag. Bedankt daarvoor! Groetjes Jessie’


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button