085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Jessie vindt de Veluwse Wens Ambulance een heel goed doel

Jessie vindt de Veluwse Wens Ambulance een heel goed doel

Jessie gaf op Obs de Kosmos in Apeldoorn een mooie spreekbeurt. Ze kreeg hier voor een welverdiende 7.7!
Zie hier haar verslagje:
‘Ik ben jessie 10 jaar en ik heb mijn spreekbeurt gehouden over de veluwse wensambulance. Ik heb dit gekozen omdat ik zelf met me oma mee ben geweest en ik vind het een heel goed doel is. Het was heel leuk op de dag van me spreekbeurt. Ik mocht zelf ook op de brancard liggen en werd de ambulance ingereden. De klas mocht ook nog even binnenkijken in de ambulance. De klas vond het een heel interessant onderwerp en ze vonden het superleuk om alles te bekijken. Een paar kinderen zijn nog op de foto geweest voor op de website. Ik vond het ook echt superleuk, het was een leuke dag. Bedankt daarvoor! Groetjes Jessie’
Call Now Button