Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Jeugd Oldebroek in actie

Jeugd Oldebroek in actie

De Veluwse Wens Ambulance heeft een geweldige schenking ontvangen van de Greune Knuppels uit Oldebroek.

De jeugd uit Oldebroek heeft een eindejaarsfeest gehouden, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Daarom mocht de Veluwse Wens Ambulance een prachtig bedrag ophalen. De medewerkers die de donatie in ontvangst namen waren super enthousiast, want het bleek een cheque van maar liefst €3.068,- te zijn! Daarom waren ze er ook een beetje stil van. “Het ontvangen van giften, groot of klein, went nooit, dat blijft bijzonder”, aldus Joey van de Veluwse Wens Ambulance. “Mooi dat de jeugd tijdens hun ontspanning denkt aan goede doelen, zoals onze organisatie.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button