Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Klas neemt kijkje in ambulance

Klas neemt kijkje in ambulance

Lotte houdt boeiende spreekbeurt.

“Vandaag mocht Lotte haar spreekbeurt houden over de Veluwse Wens Ambulance. Geïnspireerd door haar buurvrouw, die daar werkzaam is, heeft Lotte voor dit onderwerp gekozen. Helma (vrijwilliger bij de Veluwse Wens Ambulance) nodigde Lotte uit om een kijkje te nemen op locatie en in de ambulance. Lotte heeft hier al haar vragen kunnen stellen en mooie foto’s kunnen maken. Na veel voorbereiding was het gisteren zover! Om 10.00 uur reed de Wens Ambulance de straat van de school binnen, dit zorgde voor veel commotie. Lotte werd op de brancard geholpen en zo haar klas binnen gereden. Dit was het startsignaal van haar spreekbeurt. Lotte heeft alle kinderen uit haar klas alles verteld over de Veluwse Wens Ambulance. De Veluwse Wens Ambulance helpt bij het mogelijk maken van een laatste wens van iemand die niet meer lang te leven heeft, bijvoorbeeld een dagje strand, pretpark etc. Aan het einde mochten alle kinderen een kijkje nemen in de Ambulance en kregen ze een informatieve folder en sticker. De kinderen uit Lotte haar klas vonden het onderwerp en de dingen die Lotte vertelde erg interessant. Lotte gaat met haar klas nadenken over een manier waarop ze een bijdrage kunnen leveren voor de Veluwse Wens Ambulance!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button