Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Kleindochter toch nog kunnen zien

Kleindochter toch nog kunnen zien

Elke wens is mooi en bijzonder. Maar bij sommige ingezonden wenservaringen krijgen we net een beetje meer kippenvel. Dit is ingestuurd door de dochter van wensvrager:

“Lieve Veluwse Wens Ambulance, het was al weer 4 maanden geleden, maar heb nu pas de kracht om ons verhaal te schrijven en onze ervaring met jullie mooie werk te delen.
Dankzij jullie heeft mijn moeder haar kleindochter nog kunnen zien. Mijn moeder was al een aantal jaar ernstig ziek (palliatieve zorg). Voordat ik was uitgerekend 26 mei 2021, was er een chemo kuur ingepland voor haar. Daarvan werd mijn moeder zo beroerd, dat zij in het ziekenhuis belandde, net als het jaar daarvoor. 2 dagen voor mijn bevalling (een week overtijd), kreeg mijn moeder te horen dat zij was uitbehandeld. De dag dat ik in het ziekenhuis ging, mocht zij in de namiddag naar huis, in afwachting om te overlijden. Door de lieve verpleging van de oncologie afdeling van Antonius Leidsche Rijn, was mijn moeder nog bij mij gebracht in de vroege middag.
Vanwege een ongeplande keizersnee, verbleef ik enkele dagen in het ziekenhuis. Vrijdag 4 juni mocht ik met onze kleine naar huis. En het was geregeld! Dankzij jullie, Veluwse Wens Ambulance, is mijn moeder bij ons gebracht door 2 lieve vrijwilligers. Er werd geknuffeld, gehuild, gelachen en gepraat, foto’s gemaakt en filmpjes gefilmd.Zij genoot ervan, wist dat de tijd kostbaar en kort zou zijn. En ging met een moe maar voldane blik met een zwaai weer mee in de ambulance naar huis. 2 weken later is mijn moeder heen gegaan, met de kennis dat wij achterbleven, zorgend voor elkaar met een nieuw leven. Een mooi geschenk, een kostbaar geschenk. Dank jullie wel!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button