085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

‘Klim naar de top’ voor VWA

‘Klim naar de top’ voor VWA

Op 1 & 2 september zal de 15e editie plaats vinden van Groot Verzet Tegen Kanker. Bent u van plan om mee te doen? U kunt bij aanmelding aangeven dat wij als goed doel de begunstigden zijn voor uw tocht. Dit houdt in dat maximaal 50% van de sponsoropbrengsten die u als deelnemer inzamelt aan onze stichting zal worden gedoneerd. Door uw steun kunnen wij de zo belangrijke laatste wensen van onze ernstig zieke wensvragers blijven verzorgen.
De klim naar de top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte. Jaarlijks gaan honderden helden die uitdaging aan. Door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor KWF Kankerbestrijding en andere lokale initiatieven. Dat geld is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker.
Op 1 & 2 september zal de 15e editie plaats vinden van Groot Verzet Tegen Kanker. Inschrijven is nu mogelijk! Van alle donaties gaat 50% naar onderzoeksdoelen van het KWF en 50% naar een lokaal Goed Doel. Als Stichting Veluwse Wens Ambulance zijn wij één van de goede doelen.
Call Now Button