Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Laatste keer naar zijn boot

Laatste keer naar zijn boot

Eén van onze vrijwilligers deelt haar ervaring van een gereden wensrit!

“Op 24 februari hebben wij een wensrit gereden met een ernstig zieke meneer. Zijn wens was om nog één keer zijn boot te zien die in de haven van Zeewolde ligt. Op deze zonnige dag hebben wij meneer opgehaald uit het ziekenhuis. Na een rit met de ambulance kwamen wij aan bij de jachthaven. Meneer heeft genoten van het zicht op zijn boot onder het genot van een sigaretje. Veel bekenden kwamen even langs om een praatje met hem te maken. Het was voor de bezoekers erg emotioneel. Meneer heeft alleen maar genoten! Na een uurtje hebben we meneer weer terug gebracht naar het ziekenhuis. Meneer was ons zeer dankbaar, wij hebben de rit met veel plezier verzorgd!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button