085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Lekker met de kinderen uit eten

Lekker met de kinderen uit eten

Wij hebben een tijdje terug een mooie wens mogen vervullen voor een mevrouw uit Ede.  Onze vrijwilliger beschreef de wensdag:
“Mevrouw was al ziek en kreeg tot haar grote pech, corona er overheen. Hierdoor werd mevrouw bedlegerig. Haar grote wens was om samen met kinderen en kleinkinderen een keer uit eten te gaan. Dit hadden ze nog nooit kunnen realiseren. Wij haalden mevrouw thuis op waar we al vol verwachting werden ontvangen. Ze had er heel veel zin in maar vond het ook heel erg spannend.
Twee verpleegkundigen van de thuiszorg hielpen ons om mevrouw op de brancard te tillen, dit alles onder toeziend oog van de hondjes. Samen met de verpleegkundige ging mevrouw achterin de ambulance. De kinderen en kleinkinderen hadden zich inmiddels buiten verzameld en reden in eigen auto achter de ambulance aan.
Top verzorgd 
De keus was gevallen om bij het restaurant de “7 continenten” in Ede te gaan eten. De eigenaar had alles tot in de puntjes verzorgd voor de familie. Aan een mooie gedekte tafel werd een 8-gangen diner geserveerd. Er werd zichtbaar genoten door allemaal van alle heerlijke, mooie opgemaakte gerechten. Hoe mooi was het dat alles aangeboden werd door de restauranteigenaar aan de familie? Wat een mooi gebaar in deze moeilijke tijd voor de horeca! Eenmaal buiten werd er nog een mooie foto gemaakt van het gezin en hebben wij mevrouw daarna weer naar huis gebracht.
Een hele vermoeide maar dankbare en blije mevrouw werd door haar verpleegkundigen weer in bed geholpen en daarna namen wij afscheid van elkaar. Zo mooi om dit weer samen te mogen realiseren.”
Namens de stichting danken wij de eigenaar van Restaurant 7 Continenten in Ede voor het regelen van een onvergetelijk diner en het lieve gebaar!
Call Now Button