085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Lekker uitwaaien in Wassenaar

Lekker uitwaaien in Wassenaar

Namens de vrijwilliger die deze rit afgelopen donderdag begeleidde:
“Toen we in de ochtend van donderdag 16 maart naar buiten keken, was het ontzettend hard aan het regenen. Jammer als dit de hele dag zo gaat zijn, dachten we nog, want we zouden de duinen in gaan en de branding op zoeken op het strand van Wassenaar vandaag.
Op naar het hospice in Wageningen waar we de wensvrager, haar Boomer en vriendinnen op haalden. Onderweg werd het droger en droger. Het zonnetje kwam zelfs door!
Na het drinken van een warme kop koffie en het eten van een lekkere lunch bij Boerderij Meyendel, werden we onder begeleiding van de heren van Dunea door de duinen geleid. We toerden langs mooie plekjes, duinpannetjes en stopten even voor een frisse neus op een heel mooi uitkijkpunt.
Daarna vervolgden we onze weg naar het strand van Wassenaar. Hoewel de harde wind er bijna voor zorgde dat de chauffeur zijn pet verloor en de aanhanger er vandoor ging, kwam ook daar het zonnetje door en heeft de wensvrager een heel aantal uurtjes kunnen genieten in de branding en later op het terras van strandpaviljoen Bida Baai.
Uitgewaaid, voldaan en met natte voetjes van de zee reden we in de avond terug naar het hospice. De wensvrager had een fantastische dag gehad en wij zijn blij dat wij hier weer onderdeel van uit mochten maken!” 💝
Call Now Button