Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

‘Lopen voor wensen’ is een daverend succes

‘Lopen voor wensen’ is een daverend succes

Wat een onvergetelijke dag was het gisteren!
De ‘lopen voor wensen’ dag begon s’morgens om 02.00 uur in Elburg. Begeleid door de Can-am, om zo voor de lopers het heldere licht te zijn op de soms heel donkere paden. Via Doornspijk richting Elspeet naar Uddel. Daar wachtte ons bij de eerste stop koffie en saucijzenbroodjes. Hup weer in de benen en door het Kootwijkerzand naar Harskamp.
Na een korte massage en koffiestop liepen we door naar Ede. Daar was onze laatste stop en vormde ook de laatste groep zich voor de laatste 18 km. Dwars door Ede, Bennekom en Wageningen kwamen we aan bij het Leskesveer die alle lopers en voertuigen gratis naar de overkant bracht.
Na nog een stukje dijk werden we binnengehaald in Opheusden met spandoek, ballonnen, lag de rode loper voor iedereen klaar, met aan het eind een medaille en bloemen en stond de wijn koud.
We kregen de tussenstand te horen: €10.000,- !!!! Wat een megabedrag!
Doneren voor deze actie kan nog tot en met 31 mei via https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…

We willen iedereen bedanken die er bij was, gedoneerd heeft of op een andere manier er voor gezorgd heeft dat deze dag fantastisch werd!!❤️


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button