Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Mee naar verloskundige

Mee naar verloskundige

Wij kregen dit bericht binnen van een familie die in 2019 mee op wensrit gingen. Lees hieronder hun lieve verhaal.

“Wij willen jullie graag vertellen hoe wij deze prachtige avond beleefd hebben! De wensambulance arriveert tegen een uur of acht. Er is ook een fotograaf bij. Deze man legt alle mooie momenten vast, zodat wij gewoon kunnen genieten. Hoe fijn is dat! Mijn schoonzus en zwager zijn er inmiddels ook. We hebben er maar een familiemoment van gemaakt, nu kan het nog.”

Netjes op pad

“Ma is niet fit. Steeds misselijk en duizelig, heel onrustig. De medewerkers van de wensambulance zeggen zelfs: ‘als het zo blijft gaan, kunt u niet mee’. Maar ma laat zich niet kennen hoor, we kennen haar niet anders. Dapper als ze is gaat ze rechtop zitten, neemt een paar paracetamol, vraagt om haar nette laarsjes en haar jas. Mijn schoonzus moet tot drie keer toe een andere pakken, want nee, dat is niet de goede. Ze is er klaar voor. Dus we gaan! Een stoet van twee auto’s en een ambulance gaat richting Dronten. We rijden langzaam, zodat ma zich goed blijft voelen.”

Genieten van beelden kleinkind

“De verloskundige is er op voorbereid. Dat hebben onze vrienden ook geregeld. Ze neemt uitgebreid de tijd ons allemaal de hand te schudden, alles uit te leggen, en alles aan te wijzen. De baby is lekker druk, maakt er echt een show van. En het hartje, wat prachtig, we zijn er stil van. Hij doet het! De wensambulance zorgt ervoor dat ma weer lekker naar huis kan terwijl de verloskundige mij nog verder onderzoekt. Eenmaal klaar gaan wij nog gauw even bij pa en ma langs om te kijken hoe het nu gaat. Ze is onder de indruk. Haar kleinkind. En vanaf nu mag ze dat iedereen vertellen!”

‘Ma heeft genoten’

“Helaas hebben wij zondag 10 november 2019 afscheid moeten nemen van onze lieve (schoon)moeder. Ze hoeft niet meer te vechten. Dankzij jullie hebben wij dit moment nog met haar mogen delen. Wat zijn wij dankbaar! Wat vinden wij het geweldig fijn dat jullie er zijn en wat een hart hebben jullie voor de mensen. Ma heeft enorm genoten, en ondanks het verdriet kunnen we terugkijken op een prachtige avond, die we echt nooit gaan vergeten. Bedankt!!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button