Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Met broers naar Bergen aan Zee

Met broers naar Bergen aan Zee

Onderstaand stuk is ingestuurd door een van onze vrijwilligers:

De zee kent geen tijd. De golven blijven komen op het strand en zullen dat ook altijd blijven doen. Keer op keer.
“Onze wensambulance ging vanuit Apeldoorn op pad met een mevrouw die samen met haar drie broers naar Bergen aan Zee wilde om nog een keer gezamenlijk de zee te zien. We konden terecht op het strandpaviljoen waar we konden genieten van de koffie, een heerlijk broodje kroket of frikandel met patat. Er hoefde niet veel gezegd te worden om deze bijzondere ervaring met elkaar te delen. De zee, het zonnetje en het uitzicht waren genoeg. Met behulp van de strandbrancard konden we zelfs nog even het water van dichtbij beleven. Genieten is in deze moeilijke tijd misschien niet het juiste woord maar het belangrijkste is om het gevoel te ervaren van een laatste afscheid en te voelen dat het goed was. Laat in de middag gingen we weer terug naar Apeldoorn waar we de wensvrager weer vermoeid maar tevreden terug mochten brengen naar haar vertrouwde omgeving. Iedere vrijwilliger die betrokken is bij de wensambulance is trots en dankbaar dat wij dit werk mogen verrichten voor mensen die het moeilijk hebben. Wij bedanken dan ook de wensvragers in het vertrouwen dat zij in ons stellen en hopen dan ook dat wij dit nog heel lang mogen blijven doen.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button