Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Met een drankje nog geproost op het leven!

Met een drankje nog geproost op het leven!

Deze wens lieten we binnen 24 uur uitkomen
“Onze vader werd ineens heel ziek. Vanuit het ziekenhuis bleek dat hij niet meer thuis of op de camping zou komen. Een verpleegkundige stelde de wensambulance voor. Daarmee kon hij naar de camping.
De volgende dag stond de Veluwse Wens Ambulance voor ons in het Isala ziekenhuis. Er ging ook een fotograaf mee. Wat een fijne ervaring. Onze vader ging weer naar buiten en stond met de brancard in zijn voortent. Daarna zijn we naar de kantine gegaan.
Hier hebben we, samen met campinggasten, gezellig een kopje koffie met wat lekkers gedronken. En daarna hebben we met een drankje geproost op het leven. Onze vader was zo blij en er werden zoveel lieve woorden gezegd. De fotograaf heeft veel mooie foto’s gemaakt. Wij danken alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt. Een dag om nooit te vergeten.“


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button