085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Met familie naar lievelingsrestaurant

Met familie naar lievelingsrestaurant

Onderstaand bericht ontvingen wij van de familie van onze wensvrager en willen we graag met jullie delen:
“Op 17 maart jl. was het zover, de wens van ons mam om nog één keer naar haar lievelingsrestaurant @gasterij_t_hilletje in Kootwijk te gaan, werd vervuld.
Om 10.00 uur arriveerden de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance. Mam werd liefdevol en respectvol op de brancard geholpen en na enig stoeien met de stoeptegels gingen we op weg naar Kootwijk.
Daar aangekomen werden we al opgewacht door Elja, Margret en Thomas. Het was een emotioneel weerzien en nadat de eerste emoties wat gezakt waren, was het tijd voor koffie met hun befaamde monchoutaart. Mam kon hier al van genieten, tussendoor kwamen er diverse bekenden al hallo zeggen en afscheid nemen.
De vrijwilligers zaten heerlijk buiten zodat we als gezin echt van dit moment konden genieten. De fotograaf maakte gezien en ongezien foto’s die erg mooi zijn geworden!
Na de koffie was het tijd voor een lunch die geheel door het Hilletje werd gesponsord. Daarna was het tijd voor mam om naar huis te gaan. Ze was heel blij dat haar wens in vervulling was gegaan. Het afscheid was erg moeilijk maar wel heel mooi, mede door het stralende weer van die dag.
Wij willen bij deze de vrijwilligers heel erg bedanken voor het begeleiden van ons bij deze mooie, moeilijke dag!”
Call Now Button