Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Met het gezin genieten van Di-Rect

Met het gezin genieten van Di-Rect

Een collega vrijwilligster vertelt over haar eerste rit:
“Eerst heb ik van de HEMA Nunspeet slingers, lampjes, batterijen en strikjes gekregen om de ambulance in kerstsfeer te krijgen. Ook van Bakkerij van Dongen kreeg ik een amandelstaaf voor de wensvrager. Beide bedankt hiervoor! Met een mooie versierde wagen hebben we meneer en zijn familie opgehaald. De rit ging naar Rotterdam Ahoy naar het concert van DI-RECT! De sfeer onderweg zat er al goed in! Wat een lieve mensen!
Wat prachtig om meneer, zijn vrouw en hun dochters met hun mannen te zien genieten. Zoveel liefde, zo mooi en fijn om mee te maken, nog mooier dan heel het concert!
Prachtig, zo voor de kerst! De liefde zweefde samen met de muziek door de lucht. Er wordt gelachen, gehuild, omarmd en gezongen. Zoveel liefde maakte de wens zoveel mooier!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button