085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Met Johan terug naar Radio Kootwijk

Met Johan terug naar Radio Kootwijk

“Op 8 juli ging één van mijn vaders laatste wensen in vervulling. Hij wilde graag nog eens terug naar twee bijzondere plekken waar hij en mijn moeder vroeger vaak wandelden.
Radio Kootwijk was een bijzondere plek omdat dat een van de eerste plekken was waar mijn moeder verbleef na repatriëring uit Indonesië. Zij wandelden daar vroeger veel, maar in tegenstelling tot mijn moeder was mijn vader nooit in het vroegere zendstation geweest. Nu kregen we een uitgebreide rondleiding door dit prachtige gebouw. Nog onder de indruk van wat we allemaal hadden gezien reden we door naar de omgeving van Kasteel Cannenburch waar mijn ouders vroeger veel kwamen. Het kasteel was hen alleen bekend van de buitenkant. Ook hier kregen we een mooie rondleiding en werden we op de hoogte gebracht van alle bijzonderheden.
Afsluitend gingen we voor een late high tea naar de Korenmolen. Mijn vader genoot nog even gezellig van het samenzijn, inclusief de medewerkers van de wensambulance, om deze zeer geslaagde dag af te sluiten. Terug bij het hospice maakten we een foto van de voorkant van de ambulance, want het is toch wel heel toevallig dat de ambulance de naam van mijn vader draagt!
Heel veel dank aan de zorgzame en lieve medewerkers van de Veluwse Wens Ambulance, de eigenaar van de Korenmolen en heel veel dank aan de gidsen van KootwijkRadio en Kasteel Cannenburch die alle tijd voor ons namen.”
Call Now Button