Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Met kleindochter genieten van Aida

Met kleindochter genieten van Aida

Wij kregen onderstaande mooie tekst binnen via de dochter van de wensvrager:
“Gisteren mocht mijn moeder samen met mij en kleindochters genieten van een musical. We hebben dit samen al diverse keren gedaan in voorgaande jaren. Mijn moeder geniet hier altijd erg van. Door haar ernstige ziekte kon ze niet meer naar de nieuwe musical Aida in het afascircustheater Dat dacht ze tenminste, totdat wij als familie bedachten om de Veluwse Wens Ambulance in te schakelen. Dankzij deze organisatie was het mogelijk voor mijn moeder om comfortabel dit nog één keer mee te maken. Ze heeft ontzettend genoten samen met ons. Onze hartelijke dank voor de goede zorgen van de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance! Alles was tip top geregeld!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button