Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Met oma naar de Beekse Bergen

Met oma naar de Beekse Bergen

Een wensverslag, geschreven door kleindochter.

”Op zaterdag 31 oktober ben ik samen met mijn opa en oma en de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance naar Safaripark Beekse Bergen geweest. Een collega van me is werkzaam als vrijwilliger bij de wensambulance, daarom vertelde ik dat mijn oma dit misschien ook wel leuk vindt. Door de TV-uitzending Kruispunt, heb ik mijn oma aan het denken gezet. Opa en oma hebben het samen gehad over wat ze graag nog zouden willen doen, maar kwamen er niet uit. Maar op zondagnacht droomde mijn oma van het Safaripark. Daardoor gaf ze  een dag later aan  dat ze graag naar een Safaripark wilde met de wensambulance.”
“Op 31 oktober was het dan zo ver. We zijn om 10:30 vertrokken naar de Beekse Bergen. Opa en oma hebben erg genoten van de rit en het bezoek. Als afsluiter hebben de giraffen de ambulance mooi schoon gelikt. Kortom een hele mooie geslaagde dag.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button