085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Met opa Kees naar Feijenoord

Met opa Kees naar Feijenoord

Vandaag ontvingen we onderstaand, ontroerend mooi geschreven verslag van Juno, 11 jarige kleinzoon van de wensvrager.
“Verslag: Wens wedstrijd Excelsior-Feyenoord
Ruim op tijd is de Wens Veluwse Ambulance in Zutphen. Er stappen twee vrijwilligers uit.
Vandaag, zondag 7 mei, is de dag waar wij, opa Kees en ik, zijn kleinzoon Juno, zo naar uit hebben gekeken.
Het huis is vol met 4 kinderen van opa, 7 kleinkinderen en oma door wie we worden uitgezwaaid. De rit van Zutphen naar het stadion van Excelsior gaat probleemloos en veilig onder toezicht van een verpleegkundige en chauffeur. Samen met opa zit ik in de ambulance, op zich al een belevenis!
In het stadion worden we ontvangen door een mevrouw van Exelsior, er wordt goed voor opa en mij gezorgd. Met een mooie plek direct aan het veld, een eigen toilet en consumptiebonnen voelen wij ons de VIP’s van de dag!
Als de wedstrijd nog maar net is begonnen, valt het eerste doelpunt gemaakt door Santiago Giménez!
Yes 0-1 voor Feyenoord. Opa steekt twee vuisten op als hij zijn ploeg ziet scoren en ik ben zó blij voor hem. Opa is zijn hele leven een trouwe fan van zijn club. Het is een mooie wedstrijd waarbij Excelsior ook een paar mooie kansen krijgt maar de doelman van Feyenoord laat niets door. In de 2e helft, in de 76e minuut, valt de 2e goal voor Feyenoord wederom gemaakt door Santiago Giménez!
Opa geniet zichtbaar, hij weet dat hierdoor het langverwachte kampioenschap zo goed als binnen is.
Als de wedstrijd is afgelopen krijgen opa en ik een extra feestje. Van de steward ontvangen we de wedstrijdbal, ik glim helemaal. Zelf voetbal ik bij Kampong in de selectie van de jeugd en op deze bal ben ik trots, zo’n mooie herinnering van deze super dag.
De aanvoerder van Feyenoord Kökçü komt naar ons toe, omhelst mijn zieke opa die in tranen is. Hij heeft een Feyenoord-shirt bij zich met handtekeningen van de spelers.
Hoog bezoek, in gezelschap van de mevrouw Excelsior komt mijn opa met een handdruk moed in spreken. Het is de burgemeester van Rotterdam, Aboutaleb! Hij heeft ook genoten van de wedstrijd en zegt dat hij hoopt op het kampioenschap volgende week.
Dit alles maakt onze dag een super mooie herinnering voor altijd en mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance. Op de achtergrond was er heel veel geregeld en op de dag zelf werden we gevolgd. Het thuisfront werd via een app’s en foto’s op de hoogte gehouden.
Om half zeven zijn we terug in Zutphen. Opa is nog best fit door de vele gelukshormoontjes en geniet na van alle foto’s. Het shirt hangt op zijn slaapkamer, de wedstrijdbal mag ik meenemen naar huis. En het shirt komt later zegt opa, ingelijst!
Dankjewel Veluwse Wens Ambulance dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.
Groeten van Juno 11 jaar en van mijn opa Kees 72 jaar!”
 
Call Now Button