Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Militairen uit ’t Harde in actie voor de Veluwse Wens Ambulance

Militairen uit ’t Harde in actie voor de Veluwse Wens Ambulance

Tijdens Groot Verzet Tegen Kanker, op 7 en 8 september, beklommen Nederlandse militairen de Franse Mont Ventoux. Een deel deed dat op de racefiets, een ander deel te voet en zwaar bepakt. Het team liet zich sponsoren en het geld werd verdeeld over drie goede doelen: KWF, Stads Hospice Utrecht én de Veluwse Wens Ambulance.

Met de barre tocht van maar liefst 26 kilometer haalde het team van de Koninklijke Landmacht maar liefst 5.365,00 euro op voor de Veluwse Wens Ambulance. Op 5 oktober nam Marlien Smit de cheque in ontvangst. Deelnemers én donateurs: ontzettend bedankt! Dankzij jullie inzet kunnen we weer veel wensen in vervulling laten gaan.

Of de Koninklijke Landmacht in 2024 opnieuw gaat meedoen aan Groot Verzet Tegen Kanker, is nog niet zeker – al is de intentie er wel.

Dus… hopelijk tot volgend jaar!

 


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button