085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Mooi weerzien in Gaanderen

Mooi weerzien in Gaanderen

Weer een mooi bericht ontvangen van de dochter van een wensvrager:
“Mijn vader is beginnend dementerend en heeft geen lange levensverwachting meer. Hij had het steeds over zijn geboortedorp Gaanderen. Daar wilde hij heen. Tijdens een overleg met de behandeld arts over de wensambulance gesproken. Zij was dol enthousiast. De volgende dag meteen contact gezocht met mijn nicht, de dochter van mijn vaders oudere zus, of het mogelijk was voor haar moeder om bij de wens van mijn vader aanwezig te zijn. Gelukkig kreeg ik allemaal zeer enthousiaste reacties. Toen contact gezocht met de Veluwse Wens Ambulance en de wens voorgedragen. Ook hier al snel enthousiasme. Datum geprikt en samen met de familie en de Veluwse Wens Ambulance alles geregeld.
En toen was het zo ver. Prachtig weer, de zon maakte het nog mooier, de temperatuur was aangenaam. De rit naar Gaanderen, achter Doetinchem, verliep op rolletjes. Op bezoek bij een neef, die in het huis van zijn ouders is gaan wonen, en wat voor iedereen vertrouwd was.
Wat was het leuk. De 2 broers en zus, samen 268 jaar, vonden het geweldig om elkaar weer te zien. Ook de schoonzussen waren er en genoten volop. De familie hadden mijn ouders lang niet meer gezien en daardoor was het weerzien nog mooier. Iedereen babbelde met iedereen met een hapje en een drankje erbij. Er werden zeer veel oude herinneringen opgehaald.
Aan het einde heeft de vrijwilliger nog vele foto’s gemaakt met zus en broers en schoonzussen en met de andere aanwezige familie.
Tijdens de rit terug naar Apeldoorn was mijn vader vol van de middag. Hij was meer dan blij en tevreden. Er was volgens hem 1 minpuntje. Hij was te laat voor het avondeten. Gelukkig hadden ze op de afdeling wat eten voor hem bewaard en toen was dat minpuntje ook weer verdwenen.”
Call Now Button