Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Mooie momenten in Blokzijl

Mooie momenten in Blokzijl

Onderstaand bericht ontvingen wij van onze vrijwilliger:
“Op zaterdag 6 augustus mochten wij een wensrit vervullen voor een dame die nog graag een keer naar huis wilde. Bij mevrouw aangekomen, zag ik de wensvrager vol spanning en een bedrukt gezicht. We gingen naar de woning van mevrouw in Blokzijl. Gedurende de heen reis begon mevrouw dingen te herkennen. Eenmaal in Blokzijl hebben we mevrouw in bed gelegd. De tranen kwamen van geluk en ze kreeg een glimlach op haar gezicht. Gedurende de dag zag je een andere wensvrager. Mevrouw zei: ik ben zo blij. Ik ga niet meer weg.
Ze heeft genoten! Buren kwamen even aan bed om een praatje maken. De terug reis was mevrouw veel aan het praten samen met haar man. Over alles wat ze samen herkende.
Het was een bijzondere wensdag. Hier word je toch blij van, dat ik dit mag en kan doen.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button