Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Mooie promotie in Oostendorp

Mooie promotie in Oostendorp

Vorige week hebben Vera en Esmee een presentatie gehouden over onze stichting. Maar dat niet alleen, ze hebben ook nog een mooi bedrag ingezameld voor ons! Lees hier hun verhaal en dames, namens ons heel erg bedankt.

”Wij zijn Vera en Esmee. Wij zitten in groep 7/8 van de Prins Willem Alexanderschool in Oostendorp. Wij hebben een presentatie over de Veluwse Wens Ambulance gehouden. Wij hebben voor dit onderwerp gekozen omdat we het een interessant en goed onderwerp vinden. Wij hebben wel 1000 wensen, iemand die ernstig ziek is vaak nog maar 1.”
“We zijn bij de Veluwse Wens Ambulance op bezoek geweest om onze vragen te stellen. En daar hebben we veel informatie gekregen. Hierdoor zijn we nog enthousiaster geworden. Ook hebben we met onze klas geld ingezameld voor dit goede doel. We hebben een kluskaart gemaakt en die uitgedeeld aan de kinderen in de klas. Zij konden thuis klusjes doen en daarmee geld verdienen. En dat geld is voor de Veluwse Wens Ambulance. Verder hebben we de opa van Esmee (Henk-Jan Booij) gevraagd of hij er met zijn bedrijf Kawneer ook een mooi bedrag wil doneren. Met al het opgehaalde geld zijn we tot dit mooie bedrag gekomen. We willen iedereen die mee heeft geholpen bedanken. We zijn er erg blij mee!!! En de Veluwse Wens Ambulance ook.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button