085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Mooie promotie in Oostendorp

Mooie promotie in Oostendorp

Vorige week hebben Vera en Esmee een presentatie gehouden over onze stichting. Maar dat niet alleen, ze hebben ook nog een mooi bedrag ingezameld voor ons! Lees hier hun verhaal en dames, namens ons heel erg bedankt.

”Wij zijn Vera en Esmee. Wij zitten in groep 7/8 van de Prins Willem Alexanderschool in Oostendorp. Wij hebben een presentatie over de Veluwse Wens Ambulance gehouden. Wij hebben voor dit onderwerp gekozen omdat we het een interessant en goed onderwerp vinden. Wij hebben wel 1000 wensen, iemand die ernstig ziek is vaak nog maar 1.”
“We zijn bij de Veluwse Wens Ambulance op bezoek geweest om onze vragen te stellen. En daar hebben we veel informatie gekregen. Hierdoor zijn we nog enthousiaster geworden. Ook hebben we met onze klas geld ingezameld voor dit goede doel. We hebben een kluskaart gemaakt en die uitgedeeld aan de kinderen in de klas. Zij konden thuis klusjes doen en daarmee geld verdienen. En dat geld is voor de Veluwse Wens Ambulance. Verder hebben we de opa van Esmee (Henk-Jan Booij) gevraagd of hij er met zijn bedrijf Kawneer ook een mooi bedrag wil doneren. Met al het opgehaalde geld zijn we tot dit mooie bedrag gekomen. We willen iedereen die mee heeft geholpen bedanken. We zijn er erg blij mee!!! En de Veluwse Wens Ambulance ook.”
Call Now Button