Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Naar bruiloft stiefdochter

Naar bruiloft stiefdochter

Eén van onze vrijwilligster beschreef een bijzondere wensdag.

“Op zondag 30 augustus mochten we een mooie wens verzorgen. Een meneer woonachtig in Zwolle wilde graag de bruiloft van zijn stiefdochter bijwonen in Loosdrecht. Hij was zelf 5 weken eerder getrouwd en daar kon meneer ook naar toe met de wensambulance. Om 10.15 uur kwamen we bij meneer aan in het verpleeghuis in Zwolle waar hij al op ons lag te wachten. Meneer vond het erg spannend allemaal en had zijn mooiste pak aangetrokken. Daarna vertrokken we naar de trouwlokatie aan de Loosdrechtseplas waar de bruiloft plaats zou vinden.”

Ja-woord

“Wat een unieke en prachtige locatie aan het water in Loosdrecht. Het was jammer dat het hard waaide en de golven hoog waren maar dat mocht de pret niet drukken. Het jawoord werd gegeven in koepelzaal de View. Deze zaal gaf een schitterend uitzicht over de Loosdrechtseplas en was schitterend aangekleed voor de huwelijksvoltrekking. Na het toasten met (alcoholvrije) cava en een heerlijk stuk bruidstaart was meneer al gauw in gesprek met zijn familieleden die heel blij waren dat hij ook aanwezig kon zijn.”

Moe maar dankbaar

“Aan het begin van de avond was het tijd om weer terug naar huis te gaan. De dag was vermoeiend voor meneer maar wat was hij blij en dankbaar dat hij bij het feest kon zijn. Door alle aandacht en indrukken was meneer erg vermoeid. Op de terugweg heeft hij geslapen en toen hij in het verpleeghuis in bed lag viel hij direct weer in slaap. Hij heeft een mooie dag gehad met een lach en een traan!! En wij als vrijwilligers hebben ook genoten van deze dag.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button