Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Naar de apen in Ouwehands Dierenpark

Naar de apen in Ouwehands Dierenpark

π˜–π˜―π˜₯𝘦𝘳𝘴𝘡𝘒𝘒𝘯π˜₯ 𝘣𝘦𝘳π˜ͺ𝘀𝘩𝘡 𝘰𝘯𝘡𝘷π˜ͺ𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘸π˜ͺ𝘫 𝘷𝘒𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘷𝘳π˜ͺ𝘫𝘸π˜ͺ𝘭𝘭π˜ͺ𝘨𝘦𝘳:
“Op 18 augustus mochten we onze jarige wensvrager ophalen en aan het Ouwehands dierenpark in Rhenen een bezoekje brengen. Meneer kwam hier voorheen dagelijks en kende het park hierdoor tot in detail, met de apen als favoriet. Het was een bewogen dag met een lach, maar ook een traan. Niet alleen van de wensvrager of zijn familie, maar ook van personeel uit de dierentuin, die het zo bijzonder vonden dat meneer zo toch nog een keer op bezoek kon komen.
Op de terugweg zijn we nog langs het ouderlijk huis van meneer gereden en heeft hij nog mooie herinneringen gedeeld met familie.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button