085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Naar de sluizen van IJmuiden

Naar de sluizen van IJmuiden

Dit wensverslag kregen we van een dankbare echtgenote.

“Mijn man had nog een wens om naar IJmuiden te gaan. 6 juli 2020 hebben wij ons ingeschreven voor de wensambulance. 10 juli konden wij zijn wens vervullen. De intentie was om nog een keer de zee, sluizen en de pont te zien. Wij zijn mee geweest met de wensambulance en hebben een fantastische wens vervulling gekregen.”
“We zijn van Velsen Noord naar IJmuiden overgevaren en mijn man heeft nog een stukje van de aanbouw van de nieuwe sluizen gezien. Daarna zijn we naar de kop van de haven gegaan om daar te lunchen en de hele familie was daarbij. Wat hij ongelooflijk mooi heeft gevonden. Ook is hij nog even in Amersfoort naar ons huis geweest waar ook nog kennissen van ons in huis waren en daarmee gezellig koffie met zijn allen gedronken.”
“Het was een emotionele trip, maar ongelooflijk fijn dat wij deze trip nog konden maken. Wij zijn de wensambulance ongelooflijk dankbaar dat zij voor hem deze wens nog konden verwezenlijken. Uit dankbaarheid voor alles wat de wensambulance voor ons heeft gedaan in de laatste week van zijn leven. Nogmaals heel veel dank”
Call Now Button