Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Iets nalaten

Uw financiële hulp is zeer welkom!

Voortleven in de wens voor een ander

Misschien denkt u er weleens over na om na uw overlijden geld na te laten aan een goed doel. Weet dan dat WensAmbulance Gelderland met iedere schenking – klein of groot – enorm blij is. Het stelt ons in staat om nog meer wensen uit te voeren.

Als u wilt nalaten aan een goed doel zoals WensAmbulance Gelderland dan heeft u een testament nodig om dit te regelen. U kunt WensAmbulance Gelderland dan begunstigen met een legaat of een erfstelling. U kunt dit regelen bij een notaris.

WensAmbulance Gelderland is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende instelling (ANBI). ANBI’s zijn door de Belastingdienst vrijgesteld van erfbelasting. Uw schenking komt dus voor de volle 100% bij ons terecht, waardoor we nog meer wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Bankrekening:
NL05 RABO 0184 5764 15  t.n.v. Stichting WensAmbulance Gelderland

RSIN registratienummer:
854076104

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button