Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Nieuw appartement bewonderen

Nieuw appartement bewonderen

Onderstaand bericht ontvingen wij van familie van onze wensvrager en willen wij graag met jullie delen:
“Dinsdag 20 december hebben de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance de wens vervuld van mijn moeder, partner en schoonmoeder om ons nieuwe appartement nog te kunnen bewonderen. De afgelopen weken hebben we met hulp van velen hard gewerkt om mama het resultaat nog te kunnen laten zien.
Door de slechte gezondheid en het feit dat ons appartement op de derde verdieping ligt en alleen bereikbaar is via 5 trappen, wisten wij niet of wij dit nog konden realiseren.
De toppers van de Veluwse Wens Ambulance hebben deze wens toch in vervulling kunnen laten gaan. Het was een emotionele en waardevolle dag met een gouden randje. Een dag om nooit te vergeten!
Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers en fotograaf die dit alles mogelijk hebben gemaakt.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button