085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Nieuwe herinneringen maken op oude plekjes

Nieuwe herinneringen maken op oude plekjes

Onderstaande tekst ontvingen wij van de vrijwilliger die mee was op wensrit:
“Nieuwe herinneringen maken op oude plekjes”. Dat was de wens van onze wensvrager.
Zondagmorgen kwamen wij met stralend zomerweer aan bij onze wensvrager en werden wij al opgewacht door zijn kinderen en 5 kleindochters. Samen gingen wij naar binnen en maakten we kennis met onze wensvrager. Meneer had er zin in. Wij hielpen meneer op de brancard en samen met zijn dochter in de ambulance. De andere familieleden reden in 2 auto’s achter ons aan.

We reden eerst vanaf Nunspeet naar het Veluwemeer. Meneer ging hier in het verleden veel naartoe om te genieten van de natuur, het water en de rust die hij hier vond. In de schaduw heeft hij hier een poosje over het water uitgekeken om vervolgens richting Elburg te gaan. Er werd hier eerst op een terrasje van een drankje genoten. Vervolgens reden wij meneer op de brancard naar een cafeetje waar hij met zijn buren wel eens naartoe ging. Deze buren hadden een bootje waarmee ze samen het water op gingen. Meneer genoot nog steeds bij de herinnering hieraan.

Eenmaal terug bij de ambulance was meneer heel erg moe en zijn we weer naar Nunspeet gereden. Bij hem thuis aangekomen hebben we hem weer in bed geholpen en afscheid van iedereen genomen. Wat heel fijn dat wij dit met onze wensambulance mogelijk hebben kunnen maken.
Call Now Button