Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Nog één keer kersen plukken

Nog één keer kersen plukken

Lees hier het verslag van deze bijzonder wens.

”Mijn vader had als laatste wens om nog een keer naar onze kersenboomgaard te kunnen komen. We zaten namelijk midden in het plukseizoen en de kersen waren zijn lust en zijn leven! Helaas was het lichamelijk niet meer mogelijk om hem zelf op te halen met de auto. We werden gelukkig door kennissen gewezen op de Veluwse Wens Ambulance. Op hele korte termijn kon er geregeld worden dat zijn laatste wens in vervulling kon gaan.”

Sorteren en proeven

“Op 13 juli jl. kwam de wens ambulance bij mijn ouders voorgereden. Het weer was prachtig en mijn vader had erg veel zin in deze dag (doordat we het hem verteld hadden, had hij zich er helemaal op verheugd). In de boomgaard aangekomen waren alle plukkers er en waren er kennissen speciaal voor hem naar de boomgaard toegekomen. Op zijn manier heeft hij vanaf de brancard nog wat kersen gesorteerd en geproefd. Waar hij de weken ervoor na een korte tijd al erg moe was bij een kleine inspanning heeft hij die dag nog een hele tijd lekker in de zon kunnen genieten van “zijn” kersen(boomgaard). We zijn erg dankbaar dat de aardige en lieve vrijwilligers van de “Veluwse Wens Ambulance” zijn laatste wens in vervulling hebben laten gaan & zijn dankbaar voor de foto’s die er die dag gemaakt zijn!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button