085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Nog één keer naar het werk

Nog één keer naar het werk

We ontvingen weer een mooi bedankje van de familie van een wensvrager.

”Lieve allemaal, wat heeft mijn vader een geweldige dag gehad. Met hulp van de Veluwse Wens Ambulance kon hij nog één keer naar zijn oude werk. Hij heeft meer dan 50 jaar gewerkt bij Dekkerhout in Vianen.) En wat waren zijn oud collega’s lief voor hem. Heel erg fijn dat het zo snel geregeld kon worden, door alle twee de partijen. Hierdoor heeft niet alleen mijn vader genoten. Ook voor mijn moeder, mijn man en mijzelf was het was een bijzondere dag.
Ik wil ook Joke, Marion en Theo bedanken voor deze onvergetelijke dag. Maar ook de stichting Veluwse Wens Ambulance, wat een fantastisch werk doen jullie. Onze dank is groot.”
Call Now Button