Ons helpen?

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan.

We zijn enorm trots dat al onze vrijwilligers zich onbetaald voor de Veluwse Wens Ambulance inzetten. Ondanks dat blijven er altijd kosten voor het vervullen van de wensen. Dit maakt dat we afhankelijk zijn van donateurs, sponsoren en vrienden van de stichting. Wij willen hen daarom een bijzondere plek geven op onze website.

Uw bijdrage is dan ook van harte welkom! Wij kunnen alle vormen van donatie en sponsoring goed gebruiken om de laatste wens van ernstig zieke mensen te vervullen. U kunt dit storten op: NL05 RABO 0184 5764 15 ten name van Stichting Veluwse Wens Ambulance onder vermelding van uw naam en adres.

Wilt u donateur, sponsor of vriend worden van de Veluwse Wens Ambulance? Of wilt u ons op een andere manier ondersteunen? Stuur dan een e-mail naar info@veluwsewensambulance.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij willen iedereen die de stichting gesteund heeft zeer hartelijk bedanken!

 

U kunt ons ook steunen door op de volgende donatieknop te klikken, hartelijk dank!
GEEF

 

Doneren zonder dat het u iets kost!

Doet u regelmatig online aankopen? Dan kunt u ons sponsoren, zonder dat het u iets kost!
Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van de Veluwse Wens Ambulance. Voor u een kleine moeite, voor de Veluwse Wens Ambulance zijn het directe inkomsten waarmee wij wensen kunnen blijven vervullen.  Klik op het logo om te zien welke winkels meedoen en ons commissie willen geven over uw aankopen!
NB: Noch SponsorKliks, noch de Veluwse Wens Ambulance weten wie er een bestelling heeft gedaan. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Veluwse Wens Ambulance is bedoeld. Dat weten ze omdat je via onze SponsorKliks-link  naar de betreffende webwinkel bent gegaan.