Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Onvergetelijke uitwedstrijd Feijenoord

Onvergetelijke uitwedstrijd Feijenoord

Wij kregen onderstaand verslag van de verzorgende van onze wensvrager:
‘Zondag 21 januari gingen wij met een bewoner van Vilente Pieter Pauw naar de wedstrijd Vitesse – Feyenoord met de Veluwse Wensambulance. Wat een prachtig initiatief is dat eigenlijk. Om op deze manier naar een voetbalwedstrijd te gaan is voor de wensvrager een feestje. Rond half 1 kwam de ambulance voorrijden en vertrokken we na kennismaking. Onderweg vragen we of meneer een voorspelling wil doen en hij geeft aan dat het 1-2 gaat worden voor Feyenoord. Meneer is natuurlijk ook een groot Feyenoord-fan. Aangekomen bij het Gelredome worden wij netjes ontvangen en begeleid naar de juiste ingang van het stadion. Als we binnenkomen in het stadion is het nog bijna helemaal leeg, wat het stadion alleen nog maar groter maakt. De wensvrager keek zijn ogen uit. Langzaamaan vulde het stadion zich met supporters van zowel Vitesse als Feyenoord. Hoe mooi was het dat we precies op de hoek van het veld stonden waar ook het uit vak voor de supporters van Feyenoord was. Zo kon dhr. genieten van de aankomende wedstrijd en van de supporters van zijn club. Tijdens de warming-up van beide teams kwam er een speler van Feyenoord (Hartman) naar dhr toegelopen en gaf hem zijn inloopshirt. De wensvrager was zichtbaar ontdaan en zo dankbaar. Eindelijk ging de wedstrijd beginnen en dhr genoot met volle teugen. Feyenoord was voornamelijk aan de bal. In de 22ste minuut was daar dan het eerste doelpunt voor Feyenoord door Geertruida. De wensvrager begon te juichen en het plezier was van zijn gezicht af te lezen. Helaas voelden we na de rust de sfeer in het stadion langzaam omslaan, zowel de begeleiding van meneer als de vrijwilligers van de wensambulance waren op hun hoede. In de 76ste minuut scoorde Vitesse speler Boutrah de 1-1. Dhr keek wat teleurgesteld, maar het mocht voor hem de pret niet drukken. In de 83ste minuut scoorde Feyenoorder Lingr de 1-2. Een kleine juich van dhr volgde. Voordat we er erg in hadden stormde er supporters van Vitesse de tribune af aan de overkant en rende de spelers van beide ploegen naar binnen. De stewards en agenten achter ons verzochten ons om voor onze veiligheid terug naar de ambulance te gaan. Er werd hier adequaat op gereageerd door de vrijwilligers van de wensambulance en brachten ons snel en veilig terug naar de ambulance. Helaas hebben we door deze actie het laatste kwartier van de wedstrijd moeten missen. In de ambulance hebben we de wedstrijd nog live geluisterd en daar hoorde meneer dat hij de voorspelling van 1-2 goed had gedaan. Eenmaal terug in Wageningen genoten we van een lekker patatje met een snack. Al met al heeft dhr genoten, mede dankzij het geweldige initiatief van de Veluwse Wens Ambulance.’
 


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button