Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Onverwachts toch verjaardag vader vieren

Onverwachts toch verjaardag vader vieren

De vrijwilliger die mee was met deze rit, stuurde ons onderstaande tekst!
“De vader van onze wensvrager werd 85 jaar. Hij had niet zo’n zin om dit te vieren vertelde zijn vrouw. Hij heeft graag zijn kinderen erbij om het samen te vieren. Dit zou voor zijn dochter onmogelijk zijn wist hij. Mevrouw ligt al tijden op bed en alleen liggend vervoer zou hier uitkomst bieden. Hoe fijn is het dan dat de thuiszorg van mevrouw contact op nam met ons? Met onze wensambulance hebben wij het mogelijk gemaakt dat mevrouw naar haar vader kon gaan.
Samen met mijn collega haalden wij mevrouw op. De rit naar haar vader verliep voorspoedig. Thuis stonden haar ouders haar al op te wachten samen met haar broer en schoonzus. We werden gastvrij ontvangen en dronken samen koffie met heerlijk eigen gemaakt appelgebak door haar moeder. Daarna hebben we hen onder elkaar gelaten om lekker bij te praten en van elkaars gezelschap te genieten.
Na een paar uurtjes wilde mevrouw graag terug naar huis. Ze had het goed vol kunnen houden, mede door het extra AD matras op onze brancard. Dit is een uitkomst voor onze wensvragers.
Elke keer weer horen we hoe fijn het is dat de wensambulance veel mogelijk kan maken. Ook deze dag hebben we ervaren hoe blij onze jarige vader, zijn vrouw, haar broer en schoonzus waren om onze wensvraagster erbij te hebben. Voor velen zo gewoon, voor deze mensen zo heel bijzonder.
De terugreis genoot mevrouw nog na van de dag. Eenmaal thuis legden wij haar in haar eigen bed en namen afscheid van elkaar.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button