Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Onze financiën

Goed voor elkaar

Een gezonde organisatie met haar zaken op orde

Stichting WensAmbulance Gelderland is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Fiscale voordelen

Door de verkregen ANBI-status kunnen zowel u als wij gebruik maken van een aantal belastingvoordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw donatie aan WensAmbulance Gelderland aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Bovendien betalen wij geen schenk- of erfbelasting over ontvangen schenkingen of erfenissen.

Het bedrag dat u ons schenkt komt dus volledig ten goede aan het uitvoeren van wensen! Klik hier als u meer wilt weten over de ANBI-status en de fiscale voordelen.

 

Inzicht in de cijfers en plannen

Zowel de Belastingdienst als wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over ons  financiële huishoudboekje en ons beleid, zodat duidelijk is wat er met uw donatie gebeurt. Daarom delen we graag deze informatie met u.

Statutaire naam: 
Stichting WensAmbulance Gelderland

Bankrekening:
NL05 RABO 0184 5764 15  t.n.v. Stichting WensAmbulance Gelderland

RSIN registratienummer:
854076104

Postadres:
Vooronder 54, te 8081NM Elburg

Beloningsbeleid:
Stichting WensAmbulance Gelderland is een organisatie die voor 100% uit onbetaalde vrijwilligers bestaat. Ook het bestuur ontvangt geen financiële vergoeding voor haar werkzaamheden.

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button