085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Onze financiën

Goed voor elkaar

Een gezonde organisatie met haar zaken op orde

Stichting Veluwse Wens Ambulance is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Fiscale voordelen

Door de verkregen ANBI-status kunnen zowel u als wij gebruik maken van een aantal belastingvoordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw donatie aan de Veluwse Wens Ambulance  aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Bovendien betalen wij geen schenk- of erfbelasting over ontvangen schenkingen of erfenissen.

Het bedrag dat u ons schenkt komt dus volledig ten goede aan het uitvoeren van wensen! Klik hier als u meer wilt weten over de ANBI-status en de fiscale voordelen.

 

Inzicht in de cijfers en plannen

Zowel de Belastingdienst als wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over ons  financiële huishoudboekje en ons beleid, zodat duidelijk is wat er met uw donatie gebeurt. Daarom delen we graag deze informatie met u.

 

Statutaire naam: 
Stichting Veluwse Wens Ambulance

 

Bankrekening:
NL05 RABO 0184 5764 15  t.n.v. Stichting Veluwse Wens Ambulance

 

RSIN registratienummer:
854076104

 

Postadres:
Vooronder 54, te 8081NM Elburg

 

Beloningsbeleid:
Stichting Veluwse Wens Ambulance is een organisatie die voor 100% uit onbetaalde vrijwilligers bestaat. Ook het bestuur ontvangt geen financiële vergoeding voor haar werkzaamheden.

 

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen
Call Now Button