085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Ook tijdens de feestdagen

Ook tijdens de feestdagen

Wij ontvingen van de familie van de wensvrager deze foto’s en tekst over hun ervaring met de Veluwse Wens Ambulance. We zijn trots op onze vrijwilligers die zich ook met feestdagen inzetten voor het waarmaken van wensen!

”Circa 5,5 jaar geleden is onze vader getroffen door de ziekte ALS. In de tussengelegen jaren hebben wij hem achteruit zien gaan. Zo verloor hij over tijd de mogelijkheid om te lopen, te fietsen en uiteindelijk om zelfstandig te ademen. Sinds 2,5 jaar ligt hij op bed en wordt hij beademd. Ondanks de vele teleurstellingen die door de ziekte volgden, vond hij op religieus vlak hoop, kracht en blijdschap. Hierdoor lukt het hem nog elke dag te genieten van kleine dingen, als het zien van vogels bij de vetbollen in de tuin, het horen van een mooi verhaal uit een boek of visite. Met tijd en wijlen heeft hij ook zo zijn mindere dagen.”

Langgekoesterde wens

“Om hem weer ergens naar uit te laten kijken hebben wij contact gezocht met de Veluwse Wens Ambulance. Wij hebben zijn langgekoesterde wens aan hen voorgelegd. Aan de telefoon werd er direct enthousiast gereageerd. Eind 2019 is zijn wens dankzij deze stichting in vervulling gegaan. Twee bijzonder lieve mensen hebben op (hun) kerstavond mijn/onze vader een hele mooie avond bezorgd. Namelijk door hem per ambulance naar de Heilige Geest kerk in Doetinchem te brengen. Hij straalde de hele dienst van oor tot oor. Weken nadien heeft hij nog na kunnen genieten van deze mooie avond.  Allen nogmaals bedankt voor jullie tijd, hulp & inzet!”
Call Now Button